Ztringz textielgaren haken met haakgarantie

Het zogenoemde "Zpagetti"haken is een benaming voor haken met een reststof uit de textielindustrie. Hiervoor zijn inmiddels ook verschillende leveranciers die een gelijkwaardig product leveren. Zo werk ik momenteel met Ztringz dit is zeker gelijkwaardig aan Zpagetti, maar wel voordeliger in aanschaf. . Kijk hiervoor in mijnwebwinkel
 Op de workshops wordt u stap voor stap geleerd hoe u een tas, poef, kussen, kinderknuffel of een woonaccesoire haakt. 

Bent u al een gevorderde haker dan kunt u een tas of klein kussen afkrijgen. U krijgt van ons ook een haakgarantie,na de workshop kunt u altijd nog vragen stellen per telefoon of mailen.Ik zorg ervoor dat het geheel u duidelijk is.

De workshops die 's avonds worden gegeven beginnen om 19.30 uur en eindigen uiterlijk om 23.00 uur  De lokatie is bij mij thuis of op locatie b.v. bij u thuis(alleen s avonds en niet in het weekend). Gezien de reisafstand beperk ik mij tot de regio Drechtsteden. Ook geef ik regelmatig workshops in  wijkcentrum Kubiek (nederhoven Zwijndrecht) En volgend seizoen in creatief centrum te Oud gastel. De workshops worden gegeven in kleine groepen max 4 tot 6 personen om u wel de volledige aandacht te geven. Voor grotere groepen en verdere reisafstanden alleen in onderling overleg en nadere afspraken. Voor de echte beginner geven wij ook de workshops. Geef u dit wel van te voren door zodat de grootte van de groep hierop wordt afgestemd of als er meer aanmeldingen zijn in een echte beginnersgroep. De kosten van een workshop bedragen 15,00 euro incl. btw excl. materiaal. Het materiaal koopt u op de workshop en is in voldoende mate aanwezig Momenteel meer als 80 kleuren Ztringz voorradig en velerlei andere soorten garens. 

Voor de actuele data kijk op de workshopagenda Geef u nu op voor deze gezellige workshop via het contactformulier en vermeld de data die uw voorkeur heeft.

Wilt u nog meer informatie inzien kijk dan op de volgende pagina's : workshop tas haken

workshop poef haken   workshop kussen haken   workshop kinderknuffelhaken 

workshop woonacessoire haken

                                                                                                                                               Deze familie haakten op 1 avond een kleine poef of een kussen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onder Drechtsteden valt Dordrecht, Zwijndrecht, Hendrik Ido ambacht, Heerjansdam, Ridderkerk, Rijsoord, Papendrecht, Alblasserdam en Sliedrecht.

 

 

 

      

 

                    

                                                                

           Creatief Drechtsteden
                Webshop "wolgarage"   Haken & Breien